Translate to English.
V desetih kompetenčnih centrih in podjetjih skupine Pristop nudimo 360-stopinjski pristop k reševanju poslovnih izzivov. Strokovnjake, združenene v interdisciplinarne time, pri snovanju kreativnih rešitev vodijo podatki. Naročnikove izzive naslavljamo celovito in nudimo podporo na vseh poslovnih področjih.

Oprijemljivost in učinkovitost sta naši ključni vodili pri snovanju strateških rešitev. Prisegamo na analitično podkovan pristop k reševanju izzivov, temelječ na tesnem sodelovanju z naročnikom. Zagotavljamo jasne odgovore ter oprijemljive in učinkovite rešitve.

Več

Naročniki cenijo naše svetovalske kompetence, ki se izkazujejo v poglobljenem razumevanju dejavnosti in izzivov, strateških in celovitih rešitvah, učinkoviti izvedbi in merljivih rezultatih. Skupaj soustvarjamo spremembe ter ekonomsko in družbeno vrednost.

Več

Prisegamo na načela presežne kreativnosti v imenu tržne učinkovitosti; kreativnost pri reševanju tržnega izziva, kreativnost v procesnem vodenju, kreativnost v tržno-komunikacijskem smislu. Naši vodili sta učinkovitost in ustvarjanje vrednosti za naročnika.

Več

Verjamemo v moč digitalnih komunikacij in ustvarjanje pomenljivega dialoga z uporabniki. Predani smo inovativnosti, interaktivnosti in snovanju celostnih, strateško zasnovanih izkustev, krojenih po meri naročnikov. Premikamo meje digitalnega marketinga.

Več

Ne glede na to, ali gre za korporativne, trženjske ali dogodke za končni trg jih razumemo kot vzajemno igro komunikacijskih orodij, ki so zasnovani tako, da dosegajo zastavljene cilje. Ustvarjanje edinstvenih izkušenj, kreativnost in inovativnost so le del zgodbe.

Več

Naši medijski strokovnjaki življenja znamk povezujejo z mediji v najširšem smislu. Medijskih strategij ne omejujemo na tradicionalne, digitalne, družbene ali ena-na-ena medije. Uporabljamo raziskave o medijski potrošnji, ciljnih skupinah in tržnih trendih.

Več

Ekipa vsebinskega marketinga združuje podatkovne analitike, svetovalce za marketinške odnose z javnostmi, tekstopisce in snovalce, specialiste za digitalni marketing, urednike, ustvarjalce video in foto vsebin ter oblikovalce. Učinkovita strategija vsebinskega marketinga pokriva vse točke dotika uporabnika z vašo znamko in s sistemom ustrezno razdelanih metrik meri in optimizira vsebino za doseganje ciljev.

Več

Idejna in oblikovna zasnova celostnih grafičnih podob, oblikovanje publikacij in letnih poročil, promocijskih materialov ali drugih komunikacijskih elementov. Vsak detajl je plod skrbnega strateškega razmisleka in ustvarjalne domišljije naše kreativne ekipe.

Več