Translate to English.

Ljubljana: vzhajajoča zvezda modnega sveta.

V sodelovanju z Mercedes-Benz Slovenija smo razvili nov medijski format, ki je z medijskim odtisom presegel slovenske meje in znamkam ponudil izkustveno platformo za doseganje modnih navdušencev.

Naročnik Black Pony, Pristop Entertainment / Autocommerce

Predstavitev

Ljubljana se je prestižnemu seznamu globalnih tednov mode pridružila oktobra 2015, ko je prvič gostila Mercedes-Benz Fashion Week ter hitro vzbudila pozornost tako med splošno javnostjo kot tudi modnimi strokovnjaki.

Ljubljana: vzhajajoča zvezda modnega sveta.

Vsako leto navdušuje z izbranimi oblikovalci ter bogatim spremljevalnim programom, o kakovosti pa priča tudi mednarodna zasedba medijev tega osrednjega modnega dogodka v Sloveniji, katerega na edicijo obišče več kot 3000 modnih navdušencev in vabljenih gostov.

Ljubljana: vzhajajoča zvezda modnega sveta.
Dogodek je pritegnil pozornost največjih mednarodnih medijev, med drugim tudi modne biblije Vogue.

Gostili smo številne mednarodne goste, med drugim svetovno znano manekenko in filantropistko Petro Nemcovo, predsednika Gattinoni Couture, Stefana Dominella, modni ikoni Deanno Feretti, Simonetto Gianfelici in mnoga druga vzhajajoča ter uveljavljena oblikovalska imena.

Ljubljana: vzhajajoča zvezda modnega sveta.
Z MBFWLJ smo razvili nov medijski format, ki je omogočal inovativne izpostavitve in neposredno interakcijo blagovnih znamk z ljubitelji mode.

Dosežki

  • Razvoj poslovnega modela in novega medijskega formata, ki je s svojim medijskim odtisom presegel slovenske meje.
  • Z uspešnim približevanjem mode širši slovenski javnosti smo vzpostavili kakovostno platformo za predstavitev in povezovanje z domačimi in tujimi modnimi oblikovalci.
  • Slovenska prestolnica se je vpisala na svetovni modni zemljevid - prvič in edinkrat se je na slovenskem tednu mode predstavila mednarodno priznana blagovna znamka Alberta Ferretti, obiskala jo je tudi svetovno znana manekenka Petra Nemcova, organiziran je bil prvi teden mode posvečen izključno moškim kolekcijam oblačil. Mednarodni teden mode je gostil številne tuje medije, med drugim tudi predstavnike modne biblije Vogue.
  • Razsežnosti dogodka omogočajo inovativno izpostavitev partnerjev za poslovno mreženje.

NASLEDNJI PROJEKT